Activiteiten

Workshop fotografie in KKP 2021

In 2021 verzorgde het platform KKP een fotocursus. UIt deze cursus is inmiddels een wijk-fotoclub gegroeid, die inmiddels meedoet aan de vervolgcursus.
Hieronder het enthousiaste verslag van een deelneemster.
 
Verslag
Op vrijdag 9 juli 2021 was het dan zover. Na lang wachten door de RIVM-maatregelen mochten wij eindelijk weer bijeen komen.
Lena, die vrijwilliger is bij het Pllatform Keizer Karelpark ,had de workshop georganiseerd. De workshop werd gegeven door een professionele fotograaf dhr. Eric Bolhoven. Het waren 3 lessen van 2,uurtjes ,1x per week. Hij legde de algemene techniek uit van foto’s maken. In elke les kregen we eerst uitleg en daarna gingen we gezamenlijk oefenen, zodat we de huiswerkopdracht thuis konden doen. De les erop gingen we dan de huiswerkopdracht
bespreken. Dit gaf veel inzicht op de kunst van fotografie. Op je mobiele telefoon kan je zelfgemaakte foto zelf bewerken. Hij legde uit hoe je dat kunt doen. Het was een leuke cursus en zeer leerzaam. Ik wil bij deze iedereen bedanken, die deze cursus heeft georganiseerd en tot een succes heeft gemaakt.
 
Danielle
 
workshop fotografie