Nieuwe assistent-sociaal beheerder MOC

Jenice verkleind

Jenice Wehl en Elwin Lindeman

Begin juni is Jenice Wehl gestart voor Participe bij MOC, om Elwin te ondersteunen in het sociaal beheer. Jenice is aanwezig op dinsdag, woensdag en donderdag van 9.00 uur tot 14.00 uur. Bij deze stellen wij haar aan u voor.

Na een leer-werk stage maatschappelijk werk is Jenice als collega bij MOC terecht gekomen. Jenice woont in de Keizer Karelpark wijk met haar 3 kinderen van 15, 10 en 8 jaar oud. In haar vrije tijd spreekt Jenice graag af met vrienden, lezen, film kijken, reizen, sporten en dansen.  

Wat doet een sociaal beheerder?

Jenice houdt van orde en structuur op de werkvloer en gezelligheid mag natuurlijk niet ontbreken. Daar zijn haar collega’s vast heel blij mee. Verder houdt zij zich bezig met administratieve werkzaamheden, zoals het maken van roosters, voorraden aanvullen, (nieuwe) activiteiten organiseren en plannen, het aansturen en begeleiden van vrijwilligers en stagiaires en doet ook de intakes voor de taallessen. Hiernaast onderhoudt Jenice ook contacten met andere partijen zoals de medewerkers van de bibliotheek in Amstelveen, de wijkagent en de wijkcoaches. Dat is een heel pakket, maar Jenice maakt graag tijd voor een praatje met de bezoekers van het MOC en maakt ze ook graag wegwijs in het gebouw. Ook kun je bij haar of Elwin terecht, wanneer je een activiteit zoekt, wil organiseren of een ruimte wil huren bij het MOC.

Wanneer is een dag voor jou geslaagd?

Jenice heeft een geslaagde werkdag, wanneer zij ervaart dat ze iemand met een hulpvraag verder op weg heeft kunnen helpen. In haar functie heeft ze een goed overzicht van activiteiten, hulpverleners en netwerkpartners om mensen een stapje in de juiste richting te helpen. Haar werkplezier zit hem in de contacten met de mensen, allemaal met een verschillende afkomst, cultuur en leeftijd.

Als sociaal beheerder ziet Jenice zichzelf als een duizendpoot, gastvrij en hulpvaardig. Ze heeft het erg naar haar zin en kijkt ernaar uit om u te ontmoeten in het MOC.