Ontmoetingstafels KKP

De traditie van de ontmoetingstafels, ooit begonnen in KKP, wordt voortgezet dit jaar! Een aantal mooie gelegenheden om met een van de wijkcoaches, meerdere wijkbewoners en andere gasten rond de tafel te zitten om iets te doen, te bespreken of gewoon kennis te maken.

PUB-TAFEL – Bij café de Pub, Lindenlaan 372 staat een tafel ter beschikking voor een gesprek met wijkregisseur Amber van Paassen (gemeente Amstelveen) en een wijkcoach.

Datum: ma. 2 oktober

Tijd: 12.00-13.00 uur incl. koffie/thee

DIALOOGTAFEL – onder leiding van senior trainer Marjan Soudant, spreken we volgens de methode van Socratische gespreksvoering met elkaar over ‘Wat betekent aansluiting bij anderen voor jou?’

Datum: di. 3 oktober

Tijd 15.00 – 16.30 uur incl. koffie/thee

Locatie: aparte ruimte in het MOC, Lindenlaan 75

ONTMOETINGSTAFEL – Leefstijl en gezondheid, wat doet dat met je?  

Onder begeleiding van de ervaren fysio- en psychosomatisch therapeut Roy Rutgers,

samen met een schoonheidsspecialist Livia Fedeles en Shiatsu therapeut Stanley Sie bespreken we vragen als: wat is gezondheid eigenlijk? Helpt bewegen bij welzijn? Is er verbinding tussen welzijn en pijn? Komt u ons ontmoeten, meepraten en genieten van een gezonde snack? Er is plek aan tafel voor 6 personen. Aanmelden bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Datum: vrijdag 29 september

Tijd: 12.00 uur – 13.30 uur.

Locatie: Paramedisch centrum Augustinus, Augustinuspark 4

CREATIEVE TAFEL – In de inspirerende omgeving van Ateliers 2005, tijdens het ED atelier. Met creatieve middelen geef je uitdrukking aan wat vriendschap voor jou betekent. Het ED atelier is de plek bij uitstek waar ieder zichzelf mag zijn.

Datum: di 3 oktober

Tijd 13.00-15.00 uur, incl. koffie/thee Inloop vanaf 12.45

Locatie: Ateliers 2005, Farmanlaan 4 (bovenste bel).

INTERNATIONALE TAFEL – SAKB en Participe herhalen het succesrecept van vorig jaar: in een heerlijke atelierruimte liggen spullen klaar om te tekenen of te schilderen. Niets hoeft, alles kan.

De gesprekken die tijdens en na het tekenen gevoerd werden waren heerlijk!

Datum: do. 28 september

Tijd: 14.00-15.30 uur

Locatie: SAKB Kunstlokaal, Ouderkerkerlaan Aanmelden (gratis) mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.