Expositie en workshops ‘Tasty days by Tomikohan’

Ontdek de kleurrijke en smaakvolle wereld van Japanse gerechten tijdens de expositie ‘Tasty Days by Tomikohan’ in ValkhofLokaal (onderdeel van SAKB KunstLokaal, Ouderkerkerlaan 14-15 in Amstelveen) van dinsdagavond 5 september tot en met zaterdag 9 september. Maki Tominaga, beter bekend als Tomikohan, is een getalenteerde stempelartiest uit Tokyo die prachtige illustraties maakt voor boeken en tijdschriften. Deze expositie heet niet voor niets ‘Tasty days’. Tomikohan neemt ons met haar werk mee in de wereld van Japans eten. Met haar stempels creëert ze de lekkerste Japanse gerechten. Naast bekende gerechten, toont de expositie ook onbekendere lekkernijen uit de Japanse keuken. Verwacht ook illustraties van Nederlands eten, omdat Tomikohan ook van de Nederlandse keuken houdt.

Mis de kans niet om deel te nemen aan de stempelworkshops op vrijdagavond 8 september (van 19:00 tot 20:00 uur en eventueel van 20:30 tot 21:30 uur) en zaterdagmiddag 9 september (van 13:30 tot 14:30 uur en van 15:30 tot 16:30 uur) en je eigen ‘menu’ samen te stellen op Japans papier of een katoenen tas. Tomikohan's tasty stempelworkshops zijn voor jong en oud. De prijs van een stempelworkshop is €12,50 per persoon (inclusief Japanse lekkernij). Deelnemers maken onder begeleiding van Tomikohan met haar stempels en Japanse inkt hun eigen ‘tasty’ kunstwerk op een katoenen tasje of Japans papier. Een workshop duurt een uur.

Bovendien kun je op donderdagavond 7 september deelnemen aan een workshop om je eigen stempels van gum te maken. De workshop ‘zelf stempel snijden’ op donderdagavond kost €25 per persoon (vanaf 11 jaar omdat er met scherpe mesjes wordt gewerkt) en duurt twee uur. De prijs is inclusief stempelgum, katoenen tasje of Japans papier. Maximaal 8 personen. Er is thee en Japanse lekkernij.

Schrijf je in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om deel te nemen aan de workshops.