Ondernemers in de wijk

Afgelopen januari heeft Ineke Reyersen van Buuren haar droom waargemaakt en is een eigen honden trimsalon gestart. Als echte Amstelveense wilde zij dat natuurlijk in deze stad doen en vond een mooie locatie in onze wijk, op de Prunuslaan 21.
Ineke heeft na een carrière in vastgoed, kleding en evenementen besloten haar passie te volgen; het verwennen en verzorgen van honden. Ineke vertelt dat zij haar diploma voor hondentrimmer met vlag en wimpel heeft behaald en niet voor minder gaat dan het beste. Zo staat ze er ook in met haar Dogbeautybar.

Er worden alleen premium producten voor de viervoeters gebruikt en hygiëne in de salon staat bij haar hoog in het vaandel. Met haar passie voor honden geeft Ineke niet alleen de honden, maar ook hun baasjes een vertrouwd gevoel. Ook haar open uitstraling en de aantrekkelijk ingerichte salon helpen daarbij. Het belangrijkste voor Ineke is dat iemand zijn huisdier met een fijn gevoel bij haar kan achterlaten. Op de vraag; wil je de lezers nog wat meegeven, antwoordt zij: “Kom gewoon bij de beste.’’
De redactie wenst Ineke veel succes met haar passie en onderneming!

Meer info in link. www.dogbeautybar.nl