Wonder boven wonderland, optreden kinderen Connecting by Acting

Het is zo ver!

 WONDER BOVEN WONDERLAND, een stuk geschreven door Lydia Looije in samenwerking met de kinderen van ‘Connecting by Acting’, wordt vrijdag 14 juli opgevoerd.

Aanvang 16.00 uur, locatie MOC, Lindenlaan 75.

Mogelijk gemaakt met financiële ondersteuning van Stichting Amstelidee, Gemeente Amstelveen, Platform KKP en Participe, door meedoen en meedenken van vrijwilligers, kan ‘Connecting by Acting’ het resultaat tonen van een half jaar werk & plezier!

Wil je erbij zijn? Entree is 2,50 Euro.

In het kader van Amstelveen Connect dachten Nora Fakirni, Sahra Awad en wijkcoach Caron Honold: “laten we bij de kinderen beginnen met het internationaal samenleven!” Een gemeenschappelijke droom: kinderen drama-les aanbieden zodat ze zichzelf en elkaar beter leren kennen en uiten, kwam door de juiste synergie in een stroomversnelling toen stagiair Marijn Keizer zich aandiende. We vonden in het Oude Dorp de perfecte drama docente: zowel actrice als super-juf Lydia Looije. Zij won het vertrouwen van zowel vluchtelingen kinderen als andere kinderen uit de wijk en na enige tijd ontstond een stabiele groep.

We vonden in het MOC de juiste ruimte en door alle ondersteuning, zowel financieel als ‘in natura’ (Hans Zwaan: foto’s, Lena de man: inval super-juf, Mieke Regelink: verkleedspullen, Sahra: contactpersoon vluchtelingenkinderen, Elwin Lindemans flexibele houding in facilitaire ondersteuning) bloeiden verlegen kinderen op, kalmeerden de kids die hun plekje niet zo snel konden vinden en werd het een op elkaar betrokken groep.