Kick boksen voor vrouwen-in-de-wijk

Een unieke kans om kennis te maken met deze sport!

kickboksenOp vrijdag 24 juni start een bijzondere cursus op een unieke locatie: kickboks lessen in de Ateliers 2005. Kunst en Kickboks?

Het kan in de wijk Keizer Karelpark. Niet iedereen is ‘klaar’ om met al haar imperfecties en onzekerheden naar de Sportschool te gaan, daarom brengt het Platform KKP het kickboksen naar de vrouwen toe! Lekker dichtbij, lekker laagdrempelig , onder begeleiding van kickbokser Carola Meijer en lifestyle coach Diana Julio.
“Als kickboks trainer, heb ik gezien hoe veel vrouwen weerbaarder worden en groeien in hun zelfbeeld. Daarom bieden we kick boks in-de-wijk aan, om ook vrouwen te motiveren voor wie de sportschool een drempel te hoog is.”, zegt Carola Meijer. “Net zo belangrijk als het kickboksen zelf en de kennismaking met deze sport, is het koffiemoment achteraf.” vervolgt Diana Julio, “Het samen sporten maakt soms emoties of gedachten vrij, waar we ook ruimte aan willen geven”.

Het Platform Keizer Karelpark, een aantal wijkbewoners die begaan zijn met onder andere natuur en cultuur in de wijk, organiseert deze activiteit.

Wat                      -             Kickboks voor vrouwen + koffiemomentje

Wie                       -             Carola Meijer en Diana Julio

Waar                    -             Ateliers 2005, van Weerden Poelmanlaan 4 (ingang Farmanlaan)

Wanneer             -             Vrijdag van 12.30 tot 14.00 uur

Opgeven bij        -             Lia van Egmond (wijkplatform Keizer Karelpark) 06-46192292 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Waarom              -             Niet iedereen is ‘klaar’ om met al haar imperfecties en onzekerheden naar de Sportschool te gaan, daarom brengt het Wijkplatform het kickboksen naar u toe! Lekker dichtbij, lekker laagdrempelig en onder begeleiding van kickboxer Carola en lifestyle coach Diana Julio. “Als kickboks trainer, heb ik gezien hoe veel vrouwen niet alleen weerbaarder werden maar ook groeiden in hun zelfbeeld. Daarom willen we nu vrouwen bereiken voor wie de sportschool een drempel te hoog is.”, zegt Carola Meijer. “Net zo belangrijk als het kickboksen zelf en de kennismaking met deze sport, is het koffiemoment achteraf.” vervolgt Diana Julio. "Voor vragen meer ook voor de onderlinge band."